Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigarii, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Kefir caucazian

Kefir caucazian

Nou Kefir caucazian

Kefir caucazian

Chefirul (cunoscut și sub numele de kefir) este un produs lactat din lapte fermentat, care își are originea în regiunea Caucaz. Kefirul este un aliment cu o valoare nutriţionala foarte ridicata, considerat de unii chiar un „aliment-minune”. Este o bogată sursă de vitamine de tipul B şi K, dar şi de minerale importante precum calciul şi magneziul. Persoanele cu intoleranţă la lactoză pot consuma kefir, ca o alternativă sănătoasă la lapte sau la iaurt. Kefirul sub forma de pulbere este obtinut prin uscarea laptelui fermentat prin procedeul de atomizare (uscare prin pulverizarea într-un curent de aer cald).

Chefirul (cunoscut si sub numele de kefir) este un produs obtinut prin fermentarea aeroba si anaeroba a laptelui, realizata de consortii de lactobacilli si drojdii. Rolul pozitiv pe care-l joaca aceste microorganisme asupra corpului omenesc a fost pentru prima data remarcat de omul de stiinta rus, laureat la premiul Nobel pentru medicina, Dr. Eli Metchnikoff (parintele probioticelor), la sfarsitul secolului XIX, inspirat de longevitatea deosebita a locuitorilor caucazieni.

Kefirul este un aliment cu o valoare nutritionala foarte ridicata, considerat de unii chiar un „aliment-minune”. Este o bogată sursă de vitamine de tipul B şi K, dar şi de minerale importante precum calciul şi magneziul. Persoanele cu intoleranţă la lactoză pot consuma kefir, ca o alternativă sănătoasă la lapte sau la iaurt. Kefirul sub forma de pulbere este obtinut prin uscarea laptelui fermentat prin procedeul de atomizare (uscare prin pulverizarea într-un curent de aer cald) si intruneste toate calitatile laptelui fermentat cu kefir. Spre deosebire de kefirul industrial, care contine 5 tipuri de bacterii, produsul nostru este obtinut din granule de kefir de origine caucaziana, cu un continut de peste 100 de bacterii benefice.

Cum folosim? Consumati ca atare sau amestecati 1-2 lingurite (cca 5-10g) de pulbere de kefir cu apa plata, lapte cu continut scazut de lactoza sau iaurt.

Exemplu de smoothie cu pulbere de kefir: intr-un blender adaugati 250ml lapte degresat, 2 lingurite de kefir pulbere, 10 capsuni proaspete sau congelate si 1 lingura de miere. Vara puteti adauga si 2-3 cuburi de ghiata. Amestecati bine in blender. Veti obtine un smoothie delicious si sanatos care poate fi consumat de toata familia!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Vizualizari: 47
  • Producător: Pronatura
  • Cod produs: Kefir caucazian 120g
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Pretul contine TVA
  • 35,57 LEI
  • Fără TVA: 35,57 LEI

COMENZI TELEFONICE

Mobil: 0731 130 371

COST TRANSPORT :        12,5  Lei - Curier Rapid

TRANSPORT GRATUIT :  pentru comenzile de minim 100 Lei

PLATA RAMBURS

La primirea medicamentelor

Etichete: Kefir caucazian

Kefir caucazian